+420 544 423 151 info@domovsokolnice.cz

Ve dnech 11.-12.9.2024 se uskutečnilo opětovné setkání v rámci přeshraniční spolupráce BLIŽŠIE K SEBE s DD a DSS Sereď zaštítěné projektem z fondu malých projektů INTEREG V-A.

Setkání probíhalo v areálu zařízení DD a DSS Sereď od 11.9. kdy byl pozván management Domova pro seniory Sokolnice, p. o., Domova pro seniory Skalice, p. o., Srdce v domě Klentnice, p. o. Při společném obědě a následném odpoledním programu se probírala další vzájemná spolupráce domovů v projektu a dobrá praxe v jednotlivých domovech. Den byl plný dobrého jídla, a hlavně inspirativních nápadů pro všechny zúčastněné domovy.

Dne 12.9.2024 se do Seredi vydali i klienti našich domovů, aby společně prožili den plný aktivit a příjemného setkání. Slovenské zařízení mělo v úmyslu pořádat cele setkání v jejich hezké zahradě, ale matka příroda se rozhodla jinak. V ten den bylo náhlé, velké ochlazení a přišli i velké deště. Nicméně zaměstnanci DD a DSS Sereď byli dokonale připraveni na všechny rozmary počasí a celý program přesunuli do hlavní budovy. Některé aktivity se sice nemohli uskutečnit, ale i tak byl program bohatý, zábavný a klienti si ho společně užívali. Na památku z tohoto setkání vznikly čtyři nádherné obrazy, které budou zdobit naše domovy.

Všichni jsme si užili krásný den a zase o kousek prohloubili naše vzájemné přátelství. A protože všichni víme, že dobré přátelství nevznikne jen tak samo o sobě, ale že se na něm musí s láskou pracovat,

proto se již dnes se těšíme na prosincové setkání, které se uskuteční u nás v DpS Sokolnice, p. o. u příležitosti památky Bitvy tří císařů.

 

UPOZORNĚNÍ PRO NÁVŠTĚVY AREÁLU DOMOVA!!!

V zamecké budově probíhá dokončení 2. etapy EPS.
Pohybují se zde dělníci, dávejte zde pozor.

Na louce u pavilonu se buduje nová terapeutická zahrada, je zde staveniště a přistup je zde přísně zakázán.

Dále probíhají práce na opravě okrasných kamenných prvků
zámecké budovy s termínem ukončení 30.10.2024 i zde je
nutné dodržovat zvýšenou pozornost a dodržovat
bezpečnostní značení.

Děkujeme za pochopení.
Vedení Domova pro seniory Sokolnice, p.o.